Barion Pixel
Akció!

Vajúdástámogatás mindenkinek® tréning – Budapest, 2024 július 12.

27 940 Ft46 900 Ft

Ezen a gyakorlatközpontú műhelyen átfogó ismeretekre tehetnek szert a résztvevők az élettani vajúdás helyesen időzített, hatékony, beleérző támogatásáról…
A műhely elsősorban kismamáknak, szülőpároknak és segítő családtagjaiknak készült (szülésfelkészítő céllal), de szívesen látunk rajta a vajúdástámogatás trükkjeiben elmélyedni vágyó szülés körüli segítő foglalkozásúakat (dúlákat, bábákat, szülésznőket, védőnőket, szülészorvosokat) is.
A részvétel feltételeiről FELTÉTLENÜL OLVASD EL A LEÍRÁST és csak ennek ismeretében tedd a tréninget a kosárba!

Leírás

Ezen a gyakorlatközpontú műhelyen átfogó ismeretekre tehetnek szert a résztvevők az élettani vajúdás helyesen időzített, hatékony, beleérző támogatásáról. A műhelyfoglalkozás során részletesen tárgyaljuk, hogy a vajúdás egyes szakaszaiban mit érezhet, mit tapasztalhat a szülő anya, illetve milyen külső fizikai és viselkedésbeli jelekből következtethetünk a vajúdás haladására, a tágulás mértékére anélkül, hogy hüvelyi vizsgálatra kerülne sor. A résztvevők megtanulhatják, hogy mikor mivel segíthetnek a vajúdónak a leghatékonyabban, milyen nem-gyógyszeres fájdalomcsillapító és kényelmi segítő technikákból válogathatnak, mely szakaszban milyen szerepet játszik az érzelmi támogatás.
Mindezek mellett konkrét vajúdástámogató technikák egész tárházát gyakorolhatják be a résztvevők a borogatástól a masszázson keresztül a kendős és a testhelyzetváltásos technikákig. Szó esik a baba optimális pozicionálásáról, egyes testhelyzeteknek a medencecsontok térarányaira és a gáttájékra gyakorolt hatásáról, a vajúdástámogatáshoz használatos egyszerű eszközökről és még számos más témáról, amely mindazokat foglalkoztathatja, akik a közeljövőben szülés kísérésére készülnek. A tanultakról a résztvevők rövid szöveges jegyzetet is kapnak (elektronikus formában). A műhely elsősorban kismamáknak, szülőpároknak és segítő családtagjaiknak készült (szülésfelkészítő céllal), de szívesen látunk rajta a vajúdástámogatás trükkjeiben elmélyedni vágyó szülés körüli segítő foglalkozásúakat (dúlákat, bábákat, szülésznőket, védőnőket, szülészorvosokat) is.

FONTOS információk a tréningről:

Időpont: 2023. július 12. szombat 9-14 óra 
Helyszín: Budapest 3. vagy 5. kerület (pontos helyszín értesítést a képzés hetének elején, a létszám függvényében küldünk).

A részvételi díjakat és a csomagkedvezményeket lásd a termék kiválasztásánál lenyíló opciókban.

A részvétel feltétele:
1. Minden programunk és képzésünk esetén: A részvételi díj befizetése átutalással vagy bankkártyával. Az adózásról szóló (KATA) jogszabályok 2022. szeptembertől életbe lépő változásai miatt csak magánszemélyek jelentkezését tudjuk fogadni.
2. A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben (FAR) nyilvántartott képzéseink esetén a felnőttképzési szerződés megkötése. Ha szeretnéd előre megismerni a felnőttképzési szerződés tartalmát, kérj szerződésmintát a nandu@nandu.hu e-mail címen. Emellett az ÁSZF-ben is megnézheted, hogy pontosan mely adataid megadására lesz szükség a szerződéskötéshez.

Jelentkezés után az átutalás elmulasztása, illetve lemondás nélküli meg nem jelenés a tréningen nem mentesít e fizetési kötelezettség alól. Kérlek ezért, hogy felelős módon add le a jelentkezésed, és mihamarabb indítsd el az utalást (vagy válaszd a bankkártyás fizetési módot).
A helyfoglalást a befizetés véglegesíti, helyhiány esetén a befizetés sorrendjében kerülnek be a résztvevők. Előzetes regisztráció nélküli részvétel, illetve készpénzes fizetés a helyszínen csak a szabad helyek és a csoportdinamika függvényében, eseti elbírálás alapján elképzelhető, de korántsem biztos, így inkább nem ajánlott.

Lemondás feltételei:
A részvételi díj egy héten túli lemondás esetén 90%-ban visszautalásra kerül, 10% kezelési költséget számítunk fel.
Egy héten belüli lemondás esetén a részvételi díj már nem visszatéríthető, kivéve
– a résztvevő orvosi igazolással alátámasztott betegsége (családtagok betegségére nem vonatkozik) vagy
– szülés körüli segítő foglalkozásúak esetében igazolható aznapi szüléskísérés esetét.
A lemondást és a visszatérítés igényét e-mailben kell jelezni (szükség szerint az igazolást csatolva) a nandu@nandu.hu e-mail címen.

Mivel programjaink többségét szülés körüli segítők tartják, fennáll annak a lehetősége, hogy a műhely olyan szülés miatt marad el, amelynek kísérésére az előadó(k) hivatott(ak). Ilyen esetben a megadott e-mail címeken, lehetőség szerint telefonszámokon mindenkit igyekszünk a lehető leghamarabb értesíteni és a programra „esőnapot” tűzünk ki. Akinek az nem felel meg, annak természetesen 100%-ban visszatérítjük a részvételi díját. Ugyanez a helyzet, ha a program a szervező/előadó hibájából vagy bármilyen más vis major esemény miatt marad el. Szerencsére ilyesmire az elmúlt években még szinte egyáltalán nem volt példa.

Számlázási adatok
Feltétlenül ugyanazt a számlázási nevet és címet add meg, amelyhez tartozó bankszámláról az átutalást teljesíted!

A tréningre kényelmes ruhában érdemes jönni. Lehetőség szerint hasznos (de nem elengedhetetlen) kellék egy nagyobb kendő/sál vagy hordozókendő. A tréning hossza 5 óra, ezért némi ennivaló is jól jöhet. Tea és ivóvíz ingyenesen rendelkezésre áll a helyszínen. A tréningről elektronikus formában rövid szöveges jegyzetet kaptok, de igény szerint jegyzetelni is lehet, amihez íróeszközt hozzatok.

A program részletes, képes tartalmi leírása szervezőknek és résztvevőknek itt található.

További információk

Vajúdástámogatás csomagok

Tréning 1 fő részére, Tréning szülőpár részére, Tréning 1 fő részére + könyv, Tréning szülőpár részére + könyv, Tréning 1 fő részére + konzultáció, Tréning szülőpár részére + konzultáció