Barion Pixel

Penny Armstrong CNM & Sheryl Feldman: A születés művészete | Könyv

1 800 Ft

Penny Armstrong, független bába, aki amellett, hogy sokévi „hagyományos” kórházi tapasztalattal rendelkezik, több mint kétezer otthonszülést kísért és Sheryl Feldman, írónő, kiváló dúla (szülés körüli asszonysegítő) tárják elénk közös élményeiket. Élmények közvetítésére a tudomány száraz nyelve nem képes, a szakmai információk átadása pedig nem a költészet feladata. Ritka és szerencsés pillanat, amikor a kettő mégis találkozik, s anélkül, hogy egyik a másik rovására menne…

Harmadik kiadás. Alternatal Alapítvány, 2001.
236 oldal (puhatáblás)
ISBN 9638442713

Elfogyott

Leírás

Penny Armstrong, független bába, aki amellett, hogy sokévi „hagyományos” kórházi tapasztalattal rendelkezik, több mint kétezer otthonszülést kísért és Sheryl Feldman, írónő, kiváló dúla (szülés körüli asszonysegítő) tárják elénk közös élményeiket. Élmények közvetítésére a tudomány száraz nyelve nem képes, a szakmai információk átadása pedig nem a költészet feladata. Ritka és szerencsés pillanat, amikor a kettő mégis találkozik, s anélkül, hogy egyik a másik rovására menne. A szerzők nemcsak a szakember és írónő együttműködése révén, hanem külön-külön is hordozzák e két oldal szintézisét, s könyvük legnagyobb erénye éppen e személyiségükben bennerejlő szintézis megteremtése.

Sheila Kitzinger (a magyarul is megjelent, nagysikerű Már élsz című könyv szerzője), így ír a könyvről: “Izzóan izgalmas, erőteljes mű. Élettől lüktető előadásmódjával lelket lehel a szülés történetének drámájába, és hű képet tár elénk arről a küzdelemről, amelyet az asszonyok folytatnak azért, hogy visszaszerezhessék a szülés élményének igazi megtapasztalását”.

További információk

Tömeg 0.28 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Penny Armstrong CNM & Sheryl Feldman: A születés művészete | Könyv” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük