Barion Pixel

Marsden Wagner és Stephanie Gunning: Szülési terv | Könyv

3 990 Ft

Szempontok a biztonságos és erőt adó szüléshez

„Marsden Wagner könyve a nők kiváló kalauza abban, hogy várandósságuk idején megfelelő döntéseket hozhassanak.”
Tonya Jamois, az ICAN elnöke

Alternatal Alapítvány, 2017
220 oldal (puhatáblás)
ISBN 9789638542755

Elfogyott

Leírás

„Minden anyának elemi szükséglete, hogy bátor és elkötelezett segítő legyen mellette a várandósság és a szülés idején – így lehet része jó és biztonságos szülésben. Marsden Wagner könyve a nők kiváló kalauza abban, hogy várandósságuk idején megfelelő döntéseket hozhassanak.”
Tonya Jamois, az ICAN elnöke

„Ez a nagyszerű könyv segít megszabadulni a szüléstől való félelemtől, és elősegíti, hogy megvalósulhasson a lehető legszebb, legteljesebb szülésélmény. Segít, hogy a nő legyen az események középpontjában, és hogy kisbabájával együtt átélhesse a születés csodáját.”
Jan Tritten bába, a Midwifery Today folyóirat főszerkesztője

„Erre az útmutatóra minden nőnek szüksége van, hogy megtervezhesse álmai szülését – a szeretetteli, erőt adó, egészséges, élvezetes szülést, amit ő és kisbabája megérdemel.”
Barbara Katz Rothman szociológus professzor, New York Egyetem

„Ez a könyv rávilágít arra, hogy mi is az a nőközpontú szülészet. Gyakorlatias tanácsokat ad, és lépésről lépésre vezet, hogy ki-ki a saját útját járva megtervezhesse biztonságos és erőt adó szülését.”
Penny Simkin nemzetközi dúlatréner és író

„Ez a könyv egyszerűen fantasztikus! Húsz éve foglalkozom szülésfelkészítéssel, és véleményem szerint a szülés előtt álló nőknek és családjuknak éppen ilyen információkra van szükségük, hogy tájékozódni tudjanak a sokféle beavatkozás és a fölkínált lehetőségek útvesztőjében. Kötelező olvasmánnyá teszem a csoportjaim tagjainak, és nagyon remélem, hogy minden várandós örömmel fogja olvasni.”
Debra Pascali-Bonaro képesített szülésfelkészítő, dúlák és szülésfelkészítők vezető oktatója

„Mint ahogy az anyákról gondoskodó szakembereknek tankönyvekre van szükségük ahhoz, hogy a lehető legjobban végezzék a munkájukat, az anyáknak is szükségük van könyvekre, hogy helyesen dönthessenek arról, miféle gondoskodásra tartanak igényt. Ez egy ilyen könyv. Elengedhetetlen, hogy a szakemberek elérhetővé tegyék a team legfontosabb tagjai: az anyák számára.”
Juliana van Olphen Fehr bába, Shennandoah Egyetem, Virginia

„Wagner doktor ebben a nagyszerű könyvben a tudományt és a természetet ötvöző információkat tár a várandósok elé.”
Dr. Christiane Northrup, a Női test, női bölcsesség című könyv szerzője

„Ezt a könyvet minden szülés előtt álló nőnek ismernie kell!”
Ina May Gaskin bába, többek között az Útmutató szüléshez és a Spirituális bábaság című könyvek szerzője

„Marsden Wagner 1930-ban született és 2014-ben halt meg. Neonatológus és szülész-nőgyógyász orvos volt, a perinatológiai tudományok doktora. a Kopenhágai UCLA Egyetem Egészségügyi Kutató Központjában dolgozott. Tizenöt éven át volt az Egészségügyi Világszervezet (WHO) Anya- és Gyermekegészségügyi Osztályának igazgatója. 1985-ben oszlopos tagja volt annak a „”Having a Baby in Europe”” című neves kutatáskutatócsoportjának, akik 23 európai országban vizsgálták a szülés körüli szokásokat.

Magyarul megjelent könyve: Amerikából jöttem, mesterségem címere sz(ülész)-n(őgyógyász). Könyv a változásért , Alternatal Alapítvány, Budapest, 2010 „

További információk

Tömeg 0.4 kg