Barion Pixel

Marsden Wagner és Stephanie Gunning: Szülési terv | Könyv

3 990 Ft

Szempontok a biztonságos és erőt adó szüléshez

“Marsden Wagner könyve a nők kiváló kalauza abban, hogy várandósságuk idején megfelelő döntéseket hozhassanak.”
Tonya Jamois, az ICAN elnöke

Alternatal Alapítvány, 2017
220 oldal (puhatáblás)
ISBN 9789638542755

3 készleten

Leírás

“Minden anyának elemi szükséglete, hogy bátor és elkötelezett segítő legyen mellette a várandósság és a szülés idején – így lehet része jó és biztonságos szülésben. Marsden Wagner könyve a nők kiváló kalauza abban, hogy várandósságuk idején megfelelő döntéseket hozhassanak.”
Tonya Jamois, az ICAN elnöke

“Ez a nagyszerű könyv segít megszabadulni a szüléstől való félelemtől, és elősegíti, hogy megvalósulhasson a lehető legszebb, legteljesebb szülésélmény. Segít, hogy a nő legyen az események középpontjában, és hogy kisbabájával együtt átélhesse a születés csodáját.”
Jan Tritten bába, a Midwifery Today folyóirat főszerkesztője

“Erre az útmutatóra minden nőnek szüksége van, hogy megtervezhesse álmai szülését – a szeretetteli, erőt adó, egészséges, élvezetes szülést, amit ő és kisbabája megérdemel.”
Barbara Katz Rothman szociológus professzor, New York Egyetem

“Ez a könyv rávilágít arra, hogy mi is az a nőközpontú szülészet. Gyakorlatias tanácsokat ad, és lépésről lépésre vezet, hogy ki-ki a saját útját járva megtervezhesse biztonságos és erőt adó szülését.”
Penny Simkin nemzetközi dúlatréner és író

“Ez a könyv egyszerűen fantasztikus! Húsz éve foglalkozom szülésfelkészítéssel, és véleményem szerint a szülés előtt álló nőknek és családjuknak éppen ilyen információkra van szükségük, hogy tájékozódni tudjanak a sokféle beavatkozás és a fölkínált lehetőségek útvesztőjében. Kötelező olvasmánnyá teszem a csoportjaim tagjainak, és nagyon remélem, hogy minden várandós örömmel fogja olvasni.”
Debra Pascali-Bonaro képesített szülésfelkészítő, dúlák és szülésfelkészítők vezető oktatója

“Mint ahogy az anyákról gondoskodó szakembereknek tankönyvekre van szükségük ahhoz, hogy a lehető legjobban végezzék a munkájukat, az anyáknak is szükségük van könyvekre, hogy helyesen dönthessenek arról, miféle gondoskodásra tartanak igényt. Ez egy ilyen könyv. Elengedhetetlen, hogy a szakemberek elérhetővé tegyék a team legfontosabb tagjai: az anyák számára.”
Juliana van Olphen Fehr bába, Shennandoah Egyetem, Virginia

“Wagner doktor ebben a nagyszerű könyvben a tudományt és a természetet ötvöző információkat tár a várandósok elé.”
Dr. Christiane Northrup, a Női test, női bölcsesség című könyv szerzője

“Ezt a könyvet minden szülés előtt álló nőnek ismernie kell!”
Ina May Gaskin bába, többek között az Útmutató szüléshez és a Spirituális bábaság című könyvek szerzője

“Marsden Wagner 1930-ban született és 2014-ben halt meg. Neonatológus és szülész-nőgyógyász orvos volt, a perinatológiai tudományok doktora. a Kopenhágai UCLA Egyetem Egészségügyi Kutató Központjában dolgozott. Tizenöt éven át volt az Egészségügyi Világszervezet (WHO) Anya- és Gyermekegészségügyi Osztályának igazgatója. 1985-ben oszlopos tagja volt annak a “”Having a Baby in Europe”” című neves kutatáskutatócsoportjának, akik 23 európai országban vizsgálták a szülés körüli szokásokat.

Magyarul megjelent könyve: Amerikából jöttem, mesterségem címere sz(ülész)-n(őgyógyász). Könyv a változásért , Alternatal Alapítvány, Budapest, 2010 “

További információk

Tömeg 0.4 kg