Barion Pixel

Kiss Verus: Hegmesék | Könyv

6 990 Ft

Sürgősségi császár, császár(ok) utáni hüvelyi szülés, programozott császár, otthonszülésből császár – sokan, sokféle módon adunk életet a műtőben, s a történetekhez legalább ennyiféle megélés, érzelem is társul. 20 bátor édesanya mesélt és mutatta meg hegét ebben a könyvben, s öt tanulságos és hiánypótló szakértői hegmese is helyet kapott mellettük…

Harmadik kiadás (2022). Színes, 160 oldal, vászonkötött, keménytáblás, cérnafűzött, magánkiadás

4 készleten

Leírás

Sürgősségi császár, császár(ok) utáni hüvelyi szülés, programozott császár, otthonszülésből császár – sokan, sokféle módon adunk életet a műtőben, s a történetekhez legalább ennyiféle megélés, érzelem is társul. 20 bátor édesanya mesélt és mutatta meg hegét ebben a könyvben, s öt tanulságos és hiánypótló szakértői hegmese is helyet kapott mellettük. A kötetben beszélgetünk dr. Gutmann Orsolyával (szülész-nőgyógyász), Horváth Rékával (perinatális szaktanácsadó), s olvasható Karasz Noémi (szülésznő), Koncsek Kriszta (gyógytornász) és Kánya Kinga (gyászkísérő) írása is, saját érintettségüket és szakmájukat képviselve a császármetszés különféle testi-lelki vetületéről.

A könyv szerzője Kiss Verus, kétszeres MÚOSZ, Astellas-díjas és Magyar Orvosi Kamarai Médiadíjas egészségügyi szakújságíró, dúla, a Császárvonal egyik alapítója.

Harmadik kiadás (2022.)

További információk

Tömeg 550 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kiss Verus: Hegmesék | Könyv” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük