Barion Pixel
Akció!

Nandu könyvek – csomagajánlat

Original price was: 6 980 Ft.Current price is: 5 980 Ft.

A szülésre vagy szülés körüli segítségnyújtásra készülőknek szánt két népszerű, bábai szemléletű kézikönyv most együtt, kedvezményes csomagban is elérhető.

Elfogyott

Leírás

FONTOS: A csomag a Vajúdástámogatás mindenkinek című könyv készlethiánya miatt jelenleg nem rendelhető. Harmadik, bővített kiadása e-könyv formájában 2022 novemberére, nyomtatott könyv formában pedig 2022 november-2023 március között várható az előzetes tervek szerint. Sajnos addig nem tudok segíteni a beszerzésben egyéb forrás ajánlásával sem, marad a könyvár vagy másoktól kölcsönzés. Egyúttal azt is szeretném megerősíteni, hogy a könyv szerzői jog által védett, ezért másolása, elektronikus továbbítása vagy kalóz oldalakról történő letöltése lopás, ami elveszi a lehetőséget újabb kiadások vagy hasonló könyvek létrehozásától.

A Vajúdástámogatás mindenkinek immár második kiadást (Jaffa kiadó, 2010, 2017) megért köteteit több ezren olvasták már a szülésükre készülve, de haszonnal forgatják a hivatásos szülés körüli segítők is. Képekkel gazdagon illusztrált lapjain a szerző közérthető egyszerűséggel, mégis átfogó alapossággal osztja meg az olvasóval a hatékony szüléskönnyítő módszereket, gyógyszermentes fájdalomcsillapító technikákat, segítő testhelyzeteket és még számtalan egyéb bábatrükköt, amelyek segítségével bárkiből magabiztos támogatója válhat a vajúdó anyának.
A könyv azonban korántsem csupán technikai dolgokra korlátozódik: holisztikus szemléletéhez híven nem csak „teste”, hanem „lelke” is van. Sok fontos információt megtalálunk benne a szülés lelki blokkjainak elhárításáról, a megfelelő pillanatban kimondható és a holtponton átemelő, bátorító szavakról, a támogatás helyes időzítéséről, illetve a vajúdó anya testbeszédének, megnyilvánulásainak értő olvasásáról, amely sok esetben szükségtelenné tehet egyes beavatkozásokat.

A Vízbenszülés Nandu legújabb, 2020-ban megjelent könyve, melyet haszonnal forgathatnak mindazok, akik várandós vagy gyermeket tervező szülőként szeretnének a vízbenszülés választásával ismerkedni, de azok is, akik szülészeti szakemberként szívesen bővítenék a praxisukban elérhető lehetőségeket.
A szerző a tőle megszokott közérthető egyszerűséggel, gyakorlatközpontúan tárja az olvasó elé a víz hatásait a szülésre – kitérve többek között a fájdalomcsillapításra és a magzat optimális beilleszkedéséhez hozzájáruló tényezőkre is -, a biztonság kapcsán felmerülő kérdésekre pedig a szakirodalom evidenciái szolgáltatnak válaszokat. Leírást kapunk a vízzel támogatott vajúdás tárgyi és készségbeli eszköztáráról, vagyis részletes válaszokat azokra a kérdésekre, hogy hol, mikor és hogyan jó vízben szülni. Szó esik a vízi szülésfelkészítésről, a vízben született babák életkezdetének jellegzetességeiről, sőt még a babaúszásban és a vízi szülésélmény-feldolgozásban rejlő önismereti és terápiás lehetőségekről is.

További információk

Tömeg 0695 kg
Méretek 23.5 × 16.5 × 2.9 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nandu könyvek – csomagajánlat” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük