Barion Pixel
Akció!

Inda – szüléskísérők naplójából | Könyv

Original price was: 1 600 Ft.Current price is: 1 500 Ft.

Az Inda – naplófüzér: természetes, háborítatlan, otthoni körülmények között megtörtént születésekről és intézményes, kórházi születésekről szóló naplójegyzetek, füzetlapok gyűjteménye. Az Inda dokumentum: dokumentuma annak, hogyan élnek, hogyan gondolkodnak ma itt, a mi mai társadalmunkban azok, akik az ember természetes megszületésének közelébe férkőznek, e közelségre áhítoznak, annak átélését kívánják élményként maguknak és környezetüknek.

Napvilág Születésház Bt., 2000
80 oldal (puhatáblás)
ISBN 9632102665

Elfogyott

Leírás

„Köszönet a babáknak, hogy megszülettek, családjainknak, hogy elengedtek minket szülést kísérni, a dúláknak, hogy a könyv írásos anyaga létrejött, valamint Lacinak, Daninak, Balázsnak és Annának, hogy tenyerükön hordozták és útjára bocsátották féltve őrzött kincsünket.”

„Mi Julival ültünk ott mögötte, felfegyverkezve, Juli egy lábos vízzel, én egy marék papírvattával.
És akkor csodálatos összmunka vette kezdetét egy emberpár között, s nekem volt szerencsém ennek a tanúja, szemlélője lenni. Judit nyomott, Karcsi védte a gátat. Mi adogattuk a vizes vattákat. Nincs az a könyv, ami pontosabb iránymutatást adhatna a gátvédelemről, mint amit Judit egyszerű szavakkal, apró jelzésekkel adott. És nincs az a mesteri dicséret, ami éltetőbb és helyeslőbb lehetett volna, mint amit Judit röviden, helybenhagyólag tett.”

A könyvet a Napvilág Születésház adta ki 2000-ben.
Írták: Béres Edina, Eördög Gizella, Frigyes Júlia, Geréb Ágnes, Görbicz Adria, Gulyás Kinga, Haas György, Haas Laura, Király Ágnes, Koós Tamás, Nagy Júlia, Singer Magdolna, Szántai Gabriella,  Tamás Anna, Velkei Éva. Szerkesztette: Bóna László

További információk

Tömeg 0.2 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Inda – szüléskísérők naplójából | Könyv” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük