Barion Pixel

Rengeteg rebozo és tömény technika – haladó dúlaműhely

25 400 Ft

Ezen a képzésen a vajúdástámogatás elméleti alapjait már elsajátított szülés körüli segítők figyelmük száz százalékát a technikák és praktikák tanulására és helyes kivitelezésére fordíthatják. Egyszerűbben: száj becsuk, kéz és kendő elővesz. Csak gyakorlat lesz a műhelyen…

A részvétel feltételeiről FELTÉTLENÜL OLVASD EL A LEÍRÁST és csak ennek ismeretében tedd a tréninget a kosárba!

 

 

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Egy átlagos dúlaműhelyen még a gyakorlatközpontúságra való legnagyobb törekvés mellett is igen nehéz elegendő technikai jellegű, tevőleges tudásátadásra sort keríteni, mivel az idő nem kis részét elfoglalják a beszélgetések, a sajátélmény-megosztások és az elmélet.

Ezen a képzésen a vajúdástámogatás elméleti alapjait már elsajátított szülés körüli segítők figyelmük száz százalékát a technikák és praktikák tanulására és helyes kivitelezésére fordíthatják. Egyszerűbben: száj becsuk, kéz és kendő elővesz. Csak gyakorlat lesz a műhelyen, a tervek szerint a legminimálisabb szóbeli magyarázattal. Szükség esetén az elméleti önképzéshez forrásanyag javaslatokat teszünk.

A gyakorlatok között szerepelnek:

– várandós anya semleges pozicionálása kismama-masszázshoz
– rebozós és puszta kezes, biztonságos masszázstechnikák a várandósság alatt
– akupresszúrás pontok a vajúdás támogatásához
– effleurage („lepkeszárny-érintés”) technikák
– technikák a medence bemeneti és kimeneti szakaszának nyitására
– technikák a baba forgásainak és ereszkedésének elősegítésére a szülőcsatornában
– problémamegoldás rebozóval és testhelyzetekkel a leggyakoribb fekvési, tartási és beilleszkedési problémára
– holisztikus – „testtől lélekig” – technikák pszichés elakadás kezelésére
– ergonómikus testtartás a segítők számára a vajúdó alátámasztása közben
– gyermekágyas masszázs, „csontrakás” és haskötözés rebozóval.

A műhely haladó szintű, ezért legalább dúla alapképzést elvégzett vagy szüléskísérésben már tapasztalatot szerzett szülés körüli segítő foglalkozásúaknak (dúláknak, bábáknak, bábatanoncoknak, szülésznőknek, szülésznő hallgatóknak stb.) ajánlott. A Vajúdástámogatás mindenkinek tréning is jó alapot ad a képzéshez (de nem elvárt).

Amit lehetőség szerint hozni érdemes: kényelmes ruha, jegyzetfüzet és íróeszköz, rebozo vagy nagyobb sál, ill. hordozókendő; néhány kispárna, ülőpárna, szoptatós kispárna vagy hengerpárna, egy vékony takaró vagy nagyobb törölköző, esetleg egy kis masszázsolaj vagy masszázskrém. Némi enni- és innivaló is jól jöhet. A helyszínen kávé és tea rendelkezésre áll majd.

Maximális létszám: 20 fő.

Előadó: Noll A. Nandu holisztikus bába

Résztvevőink írták:

„A hétvégi dúlaműhely nagyon klassz volt! Különösen az tetszett, hogy tapasztaltam
és próbáltam is a technikákat egyben. Gyakorlati tudással lettem gazdagabb,
és észre sem vettem, olyan gyorsan telt el az idő. Másnap izomláz volt a karomban!
Ez már a harmadik tréningem volt nálad, de lesem a következő lehetőséget is!”
(K. D. Csilla dúla, kismamajóga oktató)

FONTOS információk a tréningről:

Időpont: 2023. november 10. péntek 9-13 óra
Helyszín: Budapest 3., 13. vagy 5. kerület (pontos helyszín értesítést június elején, a létszám függvényében küldünk.
Részvételi díj: 25400 Ft (áfával)

A részvétel feltétele:
1. Minden programunk és képzésünk esetén: A részvételi díj befizetése átutalással vagy bankkártyával. Az adózásról szóló (KATA) jogszabályok 2022. szeptembertől életbe lépő változásai miatt csak magánszemélyek jelentkezését tudjuk fogadni.
2. A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben (FAR) nyilvántartott képzéseink esetén a felnőttképzési szerződés megkötése. Ha szeretnéd előre megismerni a felnőttképzési szerződés tartalmát, kérj szerződésmintát a nandu@nandu.hu e-mail címen. Emellett az ÁSZF-ben is megnézheted, hogy pontosan mely adataid megadására lesz szükség a szerződéskötéshez.

Jelentkezés után az átutalás elmulasztása, illetve lemondás nélküli meg nem jelenés a tréningen nem mentesít e fizetési kötelezettség alól. Kérlek ezért, hogy felelős módon add le a jelentkezésed, és mihamarabb indítsd el az utalást (vagy válaszd a bankkártyás fizetési módot).
A helyfoglalást a befizetés véglegesíti, helyhiány esetén a befizetés sorrendjében kerülnek be a résztvevők. Előzetes regisztráció nélküli részvétel, illetve készpénzes fizetés a helyszínen csak a szabad helyek és a csoportdinamika függvényében, eseti elbírálás alapján elképzelhető, de korántsem biztos, így inkább nem ajánlott.

Lemondás feltételei:
A részvételi díj egy héten túli lemondás esetén 90%-ban visszautalásra kerül, 10% kezelési költséget számítunk fel.
Egy héten belüli lemondás esetén a részvételi díj már nem visszatéríthető, kivéve
– a résztvevő orvosi igazolással alátámasztott betegsége (családtagok betegségére nem vonatkozik) vagy
– szülés körüli segítő foglalkozásúak esetében igazolható aznapi szüléskísérés esetét.
A lemondást és a visszatérítés igényét e-mailben kell jelezni (szükség szerint az igazolást csatolva) a nandu@nandu.hu e-mail címen.

Mivel programjaink többségét szülés körüli segítők tartják, fennáll annak a lehetősége, hogy a műhely olyan szülés miatt marad el, amelynek kísérésére az előadó(k) hivatott(ak). Ilyen esetben a megadott e-mail címeken, lehetőség szerint telefonszámokon mindenkit igyekszünk a lehető leghamarabb értesíteni és a programra „esőnapot” tűzünk ki. Akinek az nem felel meg, annak természetesen 100%-ban visszatérítjük a részvételi díját. Ugyanez a helyzet, ha a program a szervező/előadó hibájából vagy bármilyen más vis major esemény miatt marad el. Szerencsére ilyesmire az elmúlt években még szinte egyáltalán nem volt példa.

Számlázási adatok
Feltétlenül ugyanazt a számlázási nevet és címet add meg, amelyhez tartozó bankszámláról az átutalást teljesíted!

Érdekelhetnek még…