Barion Pixel

Beszélgetőkör a női szexualitásról zárt női Körben

18 éven felülieknek

Ha szeretnél…
– végre szabadon, őszintén, szégyenkezés nélkül beszélgetni olyan témákról, amelyekről másokkal nem tudsz, mert túl pikánsnak vagy tabunak tartják,
– közelebb jutni saját szexualitásodhoz, felfedezni a vágyaidat és igényeidet,
– új ötleteket kapni arról, hogy neked és a partnerednek mitől lehet élvezetes a szex,
– elmélyedni a szex lelkiségének, spiritualitásának témáiban is,
– egyre jobb szeretővé válni és egyre többet nyújtani a partnerednek,
– új szexuális technikákat megismerni és a már ismertekben fejlődni,
– olyan rendszereket és technikákat megismerni, amelyek által a szex több lehet, mint fizikai élmény,
akkor köztünk a helyed!

Témáinkat a résztvevők is alakítják, de amiről biztosan szó lesz:
– mire vágyik a nő? ismerem-e a vágyaimat?
– hogyan hat a mindennapi élet (a “nem szex”) a szexualitásra és viszont?
– a szexuálisan (is) élő kapcsolat: milyen az? hogyan tartható fenn?
– a női szexualitás változásai az életkor tükrében
– szex szülés után
– énkép, testkép, önbizalom és a szex
– gyakori szexuális problémák: libidóhiány, szexuális igényszint-különbség a partnerek között, fájdalmas szex stb.
– gyógyulás traumából
– monogámia, hűtlenség, etikus non-monogámia, poliamoria, féltékenység
– szexuális anatómia haladóknak
– intim masszázs, jóni masszázs, tantrikus masszázs – mi az, mire jó, milyen élmény?
– szexuális fantáziák és a valóság
– hetero-, homo-, bi-, pán-, demi-, transz- és mindenféle szexualitás: Választjuk? Örököljük? Nevelkedünk rá? Változunk benne?
– létezik-e jó szex érzelmek nélkül?
– öngyönyör-szerzés, önkielégítés
– az uborkától a sokfunkciós csodagépezetig: szexuális játékszerek, afrodiziákumok, szexbútorok…
– dominancia és alávetettség a szexben, “(sz)extrém” dolgok
– a szexuális aktus dinamikája
– szakrális szexualitás, tantra
– kevésbé közismert szexuális technikák

FONTOS meggondolandók:
– A programon izééé…ööö… a szexről fogunk beszélni. Tényleg. 🙂 Tehát légy hajlandó arra, hogy te is hozzászólj, megnyilatkozz, kérdezz. Nem baj, ha a gátlásaid száma nem nulla, de szeretnénk, ha mindenki hozzátenne magából egy kicsit, és ahhoz bizony meg is kell néha szólalni. Ha nem tudod elsőre kimondani, hogy madárka és méhecske, fütyi meg punci, majd segítünk.
– A programon CSAK beszélni fogunk a szexről, esetleg néhány képet vagy más illusztrációt nézünk, de csinálni nem fogjuk: ruhátlanság, élő demó nem várható.
– A program fontos játékszabálya, hogy nem ítélkezünk. Lesz szó olyan szexuális szokásokról és technikákról is, amelyekben Te magad esetleg nem szívesen vennél részt (mert nem vonz, vagy épp kifejezetten taszít Téged). Ennek ellenére amikor ezekről esik szó, akkor nem hurrogunk le senkit és nem is definiáljuk, hogy mi számít “erkölcsösnek” és mi nem. Ezek szubjektív dolgok, mint a világnézet vagy a vallás: tiszteletben tartjuk egymás érzéseit, véleményét.
– A résztvevők megjelenésükkel egyben kifejezik csatlakozásukat ahhoz a közös megállapodáshoz, hogy a programon elhangzott személyes jellegű közléseket titokban tartják és külső személynek semmilyen formában nem adják tovább.
– Ha az előadások kapcsán valakinek olyan kérdése vagy problémája akadna, amelyet négyszemközt szeretne megbeszélni a program vezetőjével, arra természetesen biztosítunk lehetőséget.
– A programról – a beszélgetések bizalmas jellege miatt – az “akadémiai tíz perc” fölött nem illik elkésni. Előre bejelentett késést esetleg elfogadunk, melyet telefonon kell egyeztetni.

“A holisztikus bábák – mint én magam is – világszerte minden kétséget kizáróan egyetértenek abban, hogy a szülés sok más vonatkozása mellett szexuális aktus is, mégpedig a női szexualitás legnagyobb kulcsélménye. S ha már háborítatlan, természetes szülések bábájává hívott el az élet, nem hagyott nyugodni az a felismerés, hogy a szülés csupán az egyik vége annak a szivárványnak, amely férfi és nő kapcsolódásának teljessége köré vonható, s ezért nekem a szexualitással a maga teljességében kell foglalkoznom. A befogadó, női Hold-energiák mellett megjelentek vizsgálódásaimban a behatoló, férfias Nap-energiák is, miközben kutatni kezdtem a férfi szexualitás méltatlanul elhanyagolt misztériumát, a fogantatást, illetve általában a pár-kapcsolódás magasabb szintű megnyilvánulásait. Éveken keresztül tanulmányoztam különféle szexuális energetikai masszázsmódszereket, tantrikus technikákat, gyűjtöttem és sorra olvastam a szexualitás témájában írt gyakorlati és pszichológiai témájú könyveket, valamint megismerkedtem és barátságot kötöttem több olyan nagy tudású szakemberrel, akiknek a tapasztalatából öröm és megtiszteltetés volt meríteni. Szerzett tudásomat személyes megtapasztalásaim, emlékeim, és – hivatásomból eredően – az intimitásról való nyílt, őszinte beszélgetés képessége egészítik ki. Ahogy új és új ismeretekre bukkantam, egyre inkább sajnálni kezdtem, hogy világunkban a nemi érés folyamatát nem kíséri e fontos ismeretek átadása. Úgyszólván, a fiataloknak a biológia- és “felvilágosító” órákon, melyeken csak úgy röpködnek a “nem kívánt”, a “terhes” és a “védekezés” szavak, csak azt tanítják meg, hogy hogyan NE szeretkezzenek, de azt nem, hogy hogyan IGEN. Nos, e programban igyekszem e hiányokból a lehető legtöbbet bepótolni és helyreállítani azt az egyensúlyt, amelyet életünkben a nemiség csodái megérdemelnek.”
Nandu

A program aktuális kiírása a webshopban található, időpontokról, árakról tájékozódni és jelentkezni is ott lehet. Amennyiben nincs épp aktuálisan kiírva a program, vagy az betelt, kérlek érdeklődj e-mailben a tervezett képzésekről és/vagy iratkozz fel a hírlevélre. Ha szervező vagy, új felkérésről is szívesen tárgyalok.

Az illusztráció a saját rajzom, szerzői jogát fenntartom.