Barion Pixel
Akció!

A női életút évszakai – mesterkurzus Mesővel és Nanduval

20 000 Ft110 000 Ft

Négy alkalmas, havi egy napos önismereti mesterkurzus, amelyet a női életút kardinális szakaszai, a hozzájuk tartozó átkelési rítusok, élettapasztalatok, különleges és hétköznapi kulcsproblémák, illetve azok megoldása köré építünk.

Leírás

Négy alkalmas, havi egy napos önismereti mesterkurzus

…amelyet a női életút kardinális szakaszai, a hozzájuk tartozó átkelési rítusok, élettapasztalatok, különleges és hétköznapi kulcsproblémák, illetve azok megoldása köré építünk.
Mi ketten – Meső és Nandu – többször beszélgettünk már arról, hogy ha ugyanazzal a címmel írnánk egy-egy könyvet, valószínűleg mindkettőt élvezettel olvasnánk, de egyetlen sor sem lenne egyforma bennük. Ugyanez igaz a női kör vezetői tapasztalatunkra is. Évek óta járunk egymás képzéseire, rengeteget tanultunk és inspirálódtunk egymástól. Néhány éve elhatároztuk, hogy kipróbáljuk, mire vagyunk képesek együtt: a tapasztalatok azt mutatták, hogy amikor összeadódunk, akkor egy meg egy több lesz, mint kettő. Túlzás nélkül állítható, hogy igen erős, megismételhetetlen eseménysorozat elébe nézünk!
Tervezett időpontok:
2023 január 28
2023 február 25
2023 március 11
2023 április 15.
Maximális létszám: 18 fő
Tervezett helyszín: Budapest 3. kerület vagy belváros (a pontos címet a jelentkezőknek megküldjük).
A részvétel feltételei, jelentkezés:
A csoport zárt női körként működik, ezért az első alkalom után új résztvevők már nem tudnak csatlakozni. A csoport fenntarthatósága, működőképessége, érzelmi jólléte minden egyes résztvevőn (is) múlik: a csoport számítani fog rátok. A jelentkezőktől ezért elköteleződést kérünk mind etikai, mind anyagi értelemben.
Részvételi díjak:
Early Bird” kedvezményes ár:
Jelentkezés és előlegfizetés 2022 december 31-ig.
40000 Ft helyfoglaló (lemondás vagy a csoport későbbi elhagyása esetén nem visszatérítendő)
20000 Ft/alkalom (esedékes az aktuális alkalmat megelőző napig, függetlenül attól, hogy a résztvevő megjelent-e vagy sem)
= összesen 120000 Ft.
Teljes ár:
Jelentkezés és előlegfizetés 2023 január 1-től január 27-ig.
55000 Ft helyfoglaló (lemondás vagy a csoport későbbi elhagyása esetén nem visszatérítendő)
20000 Ft /alkalom (esedékes az aktuális alkalmat megelőző napig, függetlenül attól, hogy a résztvevő megjelent-e vagy sem)
= összesen 135000 Ft.
Előre fizetés
Jelentkezés és fizetés 2022 december 31-ig.
110000 Ft egy összegben.
Lemondás vagy a csoport későbbi elhagyása esetén 40000 Ft helyfoglaló nem visszatérítendő,
a mulasztott alkalmak után 15750 Ft/alkalom visszatérítést adunk (az egy alkalomra első részvételi díj 90%-a).
Felnőttképzési regisztráció:
Ez a mesterkurzus egy önismereti női kör, nem oktatás az elsődleges célja. Ennek ellenére bejelentjük a felnőttképzési rendszerbe, hogy a “mellékhatásként” létrejövő tudásgyarapodásnak írásos nyoma is maradhasson. A kurzus elvégzését követően tanúsítványt kapsz.
Tervezett tematika:
1. Tavasz
Ártatlanság: lánygyermek, hajadon.
Anyaseb és apaseb gyógyítása, gyermeki öröm, felnőtté válás, tisztelet.
Hogyan alakul a valóságunk? A meg nem élt alapérzelmek és a helyettesítő érzések kialakulása. A szükségletekkel való kapcsolódás elvesztése. Hogyan alakul ebből a kommunikáció? Hogyan társulnak ehhez a szocializációs intézmények? Maslow piramisának ezer színe és összefüggése. Hogyan kezdjünk kapcsolódni felismeréseink nyomán a valósághoz?
Archetípus: a kígyó: “az van, ami van”. Elengedés, tisztulás, “vedlés”.
Izzasztókunyhó első köre: virágzás. Minden, amit ültetni szeretnél. Kezdet. Nekifutás. Lendület. Friss erő. Termékenybe fordulás. Lágy természeti erők.
2. Nyár
Gondoskodás: szerető, anya, segítő.
Határtartás, szerepek és szerepkonfliktusok. Kommunikáció önmagammal. Kommunikáció másokkal. Kapcsolat önmagammal. Kapcsolat másokkal. Hitelesség, empátia és elfogadás. Tudatos párbeszéd önmagammal, társammal, gyermekeimmel, tágabb környezetemmel. Határtartás, asszertivitás a mentális egészség és a közösségi lét szolgálatában.
Archetípus: jaguár: szembenézés az árnyékkal. Bátorság, szenvedély, felvállalás.
Izzasztókunyhó második köre: erő, hála. Energikus természeti erők. Termékenység, fogantatás, életadás, táplálás. Életben tartás.
3. Ősz
Hatalom: az érett, beérkezett nő
Női erő folyamatok
Ki vagyok én? Mikor vagyok önmagam? A felnőtt énállapottal való kapcsolódás, önsegítő technikák. Meditáció, ősi spirituális technikák, kapcsolódás a transzcendenssel. Megérzések, álmodás, kapcsolódás a természettel. Nincs jó és nincs rossz reakció. Helyzetnek megfelelő reakció a kívánatos.
Archetípus: kolibri: megtalálni az autentikus én-t és “beleállni”. Nincs lehetetlen. A nem-lineáris idő.
Izzasztókunyhó harmadik köre: aratás, betakarítás, gazdagság, hathatós cselekedetek, nagyobb fesztávolság. Lenyugvó természeti erők, visszahúzódás, elengedés. Ősök. Álmodás.
4. Tél
Bölcsesség: az idős, tapasztalt nő
A megtanultak beépülnek, szintetizálódnak, hatványozódnak, új életre kelnek. Tapasztalatok, megélések, sérülések transzformálása. Transzgenerációs minták felismerése. Önmagam meghaladása. Hogyan válhatok én a hetedíziglen őssé? Mit örökítek én a családomnak, a világomnak, az Univerzumnak? Konfliktuskezelés a mediáció eszköztárával. Tudatos öregedés. Örömben bölcsülés. A test jelzéseinek tiszteletben tartása. A végső rendrakás. Gyászdosszié.
Archetípus: sas: magasabbról és más szemszögből rálátás. Hozzáállás kimozdítása. Reziliencia. Létreálmodás, manifesztálás.
Izzasztókunyhó negyedik köre:
Átlátható táj. Jégtükör. Valóság. Tükör. Szembesülés. Éber álmodás, látomások. Megvilágosodás, ébredés, saját igazságok, bölcsesség. Tisztaság, tisztánlátás, visszatekintés, szétosztás, örökség előkészítése, összegzés.
Női újjászületés folyamatok. A Kör körbeér.
A kurzust vezetik:
Miskovics-Kobza Zs. Meső
Pedagógus, dúla, mediátor, női körök és szerek tartója, izzasztókunyhó vezető, négy gyermekes édesanya, nagymama. “Integrálni, összevetni,összefüggéseket keresni, szintetizálni, transzformálni. Kíváncsisággal szemlélni mindent, ami közel érkezik. Izgalmas praxisként megélni a realitásban rejlő spiritualitást, a spiritualitást megalapozó realitást. Folyamatosan tanulni, tanítani, ébreszteni és motiválni. Elsősorban nőket. Általuk pedig a hozzájuk kapcsolódó férfiakat. Ez mind-mind én vagyok.”
Noll A. Nandu
Holisztikus bába, tréner, vízi masszázs- és mozgásterapeuta, író, öt gyermekes édesanya.
“2005 óta vezetek női köröket a szülés körüli segítségnyújtás, a női testtudatosság és önismeret, az örömteli szexualitás, valamint az otthon- és közösségteremtés témáiban.
Bábai ismereteim nagy részét az USA mexikói határvidékén, egy születésközpontban szereztem. Több száz szüléskísérés tapasztalatával gazdagodva ma már bábatanoncokat és dúlákat oktatok, szülésfelkészítő tanfolyamokat és bábai szemléletű szakmai előadásokat tartok. Eddig két könyvem jelent meg, és továbbra sem tervezem abbahagyni az írást.
A sámánisztikus technikákkal kapcsolatos tudásért megjártam Nagy-Britanniát és Perut is, olyan mestereket hallgatva, mint Alberto Villoldo, Marcela Lobos, Jon Rasmussen, Marina Alzugaray és Elizabeth Davis. Céljom, hogy nemcsak a szülés és születés természetes folyamata, hanem a női életút valamennyi szakasza a maga teljességében, kíváncsisággal, örömmel, tisztelettel és szeretettel övezve váljon megélhetővé mindenki számára.”
Szeretettel várunk benneteket!

További információk

A női életút évszakai

Helyfoglaló előleget fizetek, Már csoporttag vagyok, havi díjat fizetek, Egy összegben fizetek

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A női életút évszakai – mesterkurzus Mesővel és Nanduval” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.