Barion Pixel
Akció!

Női szexualitás – zárt női Kör

4 000 Ft30 000 Ft

Ha szeretnél végre szabadon, őszintén, szégyenkezés nélkül, egy biztonságos női Körben beszélgetni a szexualitásról, akkor köztünk a helyed!
Személyes jelenléti Kör, de online is csatlakozhatsz.
Tervezett időpontok: havonta egyszer, csütörtökön.
választható délelőtti csoport 9-12 óráig, esti csoport 17.30-20.30 óráig
2023. január 12.
2023. február 16.
2023. március 9.
2023. április 13.
2023. május 11.
2023. június 8.

A részvétel feltételeiről FELTÉTLENÜL OLVASD EL A LEÍRÁST és csak ennek ismeretében tedd a programot a kosárba!

Leírás

Tudásmegosztás és beszélgetőkör a női szexualitásról zárt női Körben

Alapvetően személyes jelenléti Kör, de Budapesten kívül élőknek és mindazoknak, akiknek a jelenléte más okból akadályozott, online is be lehet csatlakozni.

18 éven felülieknek

Ha szeretnél…
– végre szabadon, őszintén, szégyenkezés nélkül beszélgetni olyan témákról, amelyekről másokkal nem tudsz, mert túl pikánsnak vagy tabunak tartják,
– közelebb jutni saját szexualitásodhoz, felfedezni a vágyaidat és igényeidet,
– új ötleteket kapni arról, hogy neked és a partnerednek mitől lehet élvezetes a szex,
– elmélyedni a szex lelkiségének, spiritualitásának témáiban is,
– egyre jobb szeretővé válni és egyre többet nyújtani a partnerednek,
– új szexuális technikákat megismerni és a már ismertekben fejlődni,
– olyan rendszereket és technikákat megismerni, amelyek által a szex több lehet, mint fizikai élmény,
akkor köztünk a helyed!

Alkalmainkon elhangzanak majd tanítások (tudásmegosztás, előadás), lesz vezetett interaktív rész és kötetlen beszélgetés is.

Témáinkat a résztvevők is alakítják, de amiről biztosan szó lesz:
– szexuális motivációink: a reprodukciótól az örömszerzésen át az intimitásig
– mire vágyik a nő? ismerem-e a vágyaimat?
– hogyan hat a mindennapi élet (a „nem szex”) a szexualitásra és viszont?
– a szexuálisan (is) élő kapcsolat: milyen az? hogyan tartható fenn?
– a női szexualitás változásai az életkor tükrében
– szex szülés után
– énkép, testkép, önbizalom és a szex
– gyakori szexuális problémák: libidóhiány, szexuális igényszint-különbség a partnerek között, fájdalmas szex stb.
– gyógyulás traumából
– monogámia, hűtlenség, etikus non-monogámia, poliamoria, féltékenység
– szexuális anatómia haladóknak
– intim masszázs, jóni masszázs, tantrikus masszázs – mi az, mire jó, milyen élmény?
– szexuális fantáziák és a valóság
– hetero-, homo-, bi-, pán-, demi-, transz- és mindenféle szexualitás: Választjuk? Örököljük? Nevelkedünk rá? Változunk benne?
– létezik-e jó szex érzelmek nélkül?
– öngyönyör-szerzés, önkielégítés
– az uborkától a sokfunkciós csodagépezetig: szexuális játékszerek, afrodiziákumok, szexbútorok…
– dominancia és alávetettség a szexben, „(sz)extrém” dolgok
– a szexuális aktus dinamikája
– szakrális szexualitás, tantra
– kevésbé közismert szexuális technikák

Tervezett helyszín: Budapest 3. kerület
Tervezett időpontok: havonta egyszer, csütörtökön.
választható délelőtti csoport 9-12 óráig, esti csoport 17.30-20.30 óráig
2023. január 12.
2023. február 16.
2023. március 9.
2023. április 13.
2023. május 11.
2023. június 8.

A csoport zárt, a résztvevőktől a teljes folyamatra elköteleződést várunk a csoportdinamika fenntarthatóságának érdekében.

Részvételi díjak:

 • „Early Bird” kedvezményes ár részletfizetéssel: 36000 Ft/fő
  Lemondás esetén vissza nem térítendő helyfoglaló előleg: 12000 Ft, esedékes a jelentkezéskor, legkésőbb 2022. december 1-ig.
  Alkalmanként 4000 Ft, esedékes az adott alkalom napjáig.
  Lemondani csak a program teljes hátralevő részét lehet.
  Ha a résztvevő folytatni szeretné a programot, akkor a hiányzás egy alkalommal indoklás nélkül is térítésmentes.
  A többi alkalmat a csoport fenntarthatósága érdekében akkor is ki kell fizetni, ha a résztvevő bármely okból nem jelenik meg a programon.
 • Teljes ár részletfizetéssel: 42000 Ft/fő
  Lemondás esetén vissza nem térítendő helyfoglaló előleg: 18000 Ft, esedékes a jelentkezéskor, 2022. december 2-től 2023. január 11-ig.
  Alkalmanként 4000 Ft, esedékes az adott alkalom napjáig.
  Lemondani csak a program teljes hátralevő részét lehet.
  Ha a résztvevő folytatni szeretné a programot, akkor a hiányzás egy alkalommal indoklás nélkül is térítésmentes.
  A többi alkalmat a csoport fenntarthatósága érdekében akkor is ki kell fizetni, ha a résztvevő bármely okból nem jelenik meg a programon.
 • Teljes ár egy összegben fizetve: 30000 Ft/fő
  Lemondás esetén az egy összegű befizetésből 2500 Ft/lemondott alkalmak száma téríthető vissza, azaz legfeljebb 15000 Ft.
  Lemondani csak a program teljes hátralevő részét lehet.
  Ha a résztvevő folytatni szeretné a programot, akkor a hiányzása után egy alkalommal indoklás nélkül is megilleti 2500 Ft visszatérítés.
  A többi alkalom a csoport fenntarthatósága érdekében akkor is befizetve marad, ha a résztvevő bármely okból nem jelenik meg a programon (tehát ha például az első két alkalmon részt vesz, a következő két alkalmon nem, majd az utolsó kettőn ismét igen, akkor összesen egy alkalom után illeti meg 2500 Ft visszatérítés).

FONTOS meggondolandók:
– A programon izééé…ööö… a szexről fogunk beszélni. Tényleg. 🙂 Tehát légy hajlandó arra, hogy te is hozzászólj, megnyilatkozz, kérdezz. Nem baj, ha a gátlásaid száma nem nulla, de szeretnénk, ha mindenki hozzátenne magából egy kicsit, és ahhoz bizony meg is kell néha szólalni. Ha nem tudod elsőre kimondani, hogy madárka és méhecske, fütyi meg punci, majd segítünk.
– A programon CSAK beszélni fogunk a szexről, esetleg néhány képet vagy más illusztrációt nézünk, de csinálni nem fogjuk: ruhátlanság, élő demó nem várható.
– A program fontos játékszabálya, hogy nem ítélkezünk. Lesz szó olyan szexuális szokásokról és technikákról is, amelyekben Te magad esetleg nem szívesen vennél részt (mert nem vonz, vagy épp kifejezetten taszít Téged). Ennek ellenére amikor ezekről esik szó, akkor nem hurrogunk le senkit és nem is definiáljuk, hogy mi számít „erkölcsösnek” és mi nem. Ezek szubjektív dolgok, mint a világnézet vagy a vallás: tiszteletben tartjuk egymás érzéseit, véleményét.
– A résztvevők megjelenésükkel egyben kifejezik csatlakozásukat ahhoz a közös megállapodáshoz, hogy a programon elhangzott személyes jellegű közléseket titokban tartják és külső személynek semmilyen formában nem adják tovább.
– Ha az előadások kapcsán valakinek olyan kérdése vagy problémája akadna, amelyet négyszemközt szeretne megbeszélni a program vezetőjével, arra természetesen biztosítunk lehetőséget.
– A programról – a beszélgetések bizalmas jellege miatt – az „akadémiai tíz perc” fölött nem illik elkésni. Előre bejelentett késést esetleg elfogadunk, melyet telefonon kell egyeztetni.

„A holisztikus bábák – mint én magam is – világszerte minden kétséget kizáróan egyetértenek abban, hogy a szülés sok más vonatkozása mellett szexuális aktus is, mégpedig a női szexualitás legnagyobb kulcsélménye. S ha már háborítatlan, természetes szülések bábájává hívott el az élet, nem hagyott nyugodni az a felismerés, hogy a szülés csupán az egyik vége annak a szivárványnak, amely férfi és nő kapcsolódásának teljessége köré vonható, s ezért nekem a szexualitással a maga teljességében kell foglalkoznom. A befogadó, női Hold-energiák mellett megjelentek vizsgálódásaimban a behatoló, férfias Nap-energiák is, miközben kutatni kezdtem a férfi szexualitás méltatlanul elhanyagolt misztériumát, a fogantatást, illetve általában a pár-kapcsolódás magasabb szintű megnyilvánulásait. Éveken keresztül tanulmányoztam különféle szexuális energetikai masszázsmódszereket, tantrikus technikákat, gyűjtöttem és sorra olvastam a szexualitás témájában írt gyakorlati és pszichológiai témájú könyveket, valamint megismerkedtem és barátságot kötöttem több olyan nagy tudású szakemberrel, akiknek a tapasztalatából öröm és megtiszteltetés volt meríteni. Szerzett tudásomat személyes megtapasztalásaim, emlékeim, és – hivatásomból eredően – az intimitásról való nyílt, őszinte beszélgetés képessége egészítik ki. Ahogy új és új ismeretekre bukkantam, egyre inkább sajnálni kezdtem, hogy világunkban a nemi érés folyamatát nem kíséri e fontos ismeretek átadása. Úgyszólván, a fiataloknak a biológia- és „felvilágosító” órákon, melyeken csak úgy röpködnek a „nem kívánt”, a „terhes” és a „védekezés” szavak, csak azt tanítják meg, hogy hogyan NE szeretkezzenek, de azt nem, hogy hogyan IGEN. Nos, e programban igyekszem e hiányokból a lehető legtöbbet bepótolni és helyreállítani azt az egyensúlyt, amelyet életünkben a nemiség csodái megérdemelnek.”
Nandu

 

További információk

Női szexualitás

Délelőtti csop. egy összegben fizetek, Délelőtti csop. helyfoglaló előleget fizetek, Már résztvevő vagyok, havi részletet fizetek, Délutáni csop. egy összegben fizetek, Délutáni csop. helyfoglaló előleget fizetek

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Női szexualitás – zárt női Kör” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük