Barion Pixel

Szülésmodellezés társasjátékkal – műhely – Budapest, 2023. február 11.

8 890 Ft

A Szülés társasjáték “a gyakorlat gyakorlata”, amikor nemcsak reméled, hogy tudsz vajúdást támogatni, hanem meg is tapasztalod, hogy tényleg tudsz…

5 készleten

Leírás

A szülésfelkészítőkön, dúlaképzéseken és különféle vajúdástámogatással kapcsolatos műhelyeken jellemzően a vajúdás/szülés időrendjében vagy anatómiai alapokon, de mindenképp valamilyen sorrendben tanuljuk a trükköket, technikákat. “A-tól Z-ig”. Az élet azonban nem ilyen. Szüléskísérés közben véletlenszerűen adódnak a helyzetek és kihívások, amelyekben helyt kell állni, és olyankor nincs idő szisztematikusan végigvenni a repertoárt, hogy mit is csináljunk, rögtön válaszkésznek kell lenni. Ennek a válaszkészségnek a fejlesztésére jött létre a “Szülés társasjáték”, amely szülőpárok és hivatásos szülés körüli segítők körében egyaránt népszerű. Egy édesapa igen találóan “a gyakorlat gyakorlatának” nevezte: itt a megszerzett tudást megtanuljuk használni, mozgósíthatóvá tenni. Mindez a játékos keretekből adódóan izgalmas és jó hangulatú műhelymunkára ad alkalmat. A program végére minden résztvevő megtapasztalhatja saját magáról, hogy mindenféle helyzetben van legalább egy-két segítő ötlete akkor is, ha hirtelen kell cselekedni, elmélyítve önbizalmát, hogy valós szüléskísérési helyzetben is tud majd megfelelő támogatást nyújtani a vajúdó anyának.

A műhely időpontja: 2023. február 11. szombat 9.30-13.00
Budapesti helyszín tervezés alatt.

A képzésnek nincs előképzettségbeli feltétele, de a Vajúdástámogatás mindenkinek könyv elolvasása és/vagy az azonos című tréningen való részvétel értőbb, élvezetesebb jelenlétet tesz lehetővé.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szülésmodellezés társasjátékkal – műhely – Budapest, 2023. február 11.” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.