Szabásminták:

Ezen az oldalon a kedvenc saját varrású felnott- és gyerekruháim szabásmintáit találhatod, arányosan kicsinyítve. 1 négyzet 5 cm-t jelent, tehát a nagyításnál 5 cm távolságra levo vonalakból készíts rácsot a papírra és erre rajzold át a vonalakat négyzetrol négyzetre. Pontosan rajzolj, nehogy a szabásnál derüljön ki a hiba!
A szabásminták leírása nem vállalkozik arra, hogy megtanítson valakit a varrás alapjaira, ha még soha életében egy gombot sem varrt fel. Ezt a tudást meg lehet szerzni különféle könyvekbol, varrótanfolyamról vagy ha megkérdezed az anyukádat, anyósodat stb. :o). Összeírok azonban egy kis leírást az általam gyakran használt varrási technikákról és alapértelmezésekrol. Ezekre majd az egyes mintáknál hivatkozom is, de érdemes az oldalt átfutni, mielott bármihez hozzákezdenél.
Jó munkát és sok örömet az új ruhákhoz!

FONTOS! Az itt látható ruhákat én terveztem, a szabásmintákat saját kezuleg rajzoltam. Ha az ötletet kész ruha adta, akkor is változtattam rajta, ezért az itt publikált minták legjobb tudásom szernit semmiféle szerzoi jog alá nem esnek.

Noi- és kismamaruhák:

Papa-baba egyenmelegíto

papa_baba_melegito_1.jpg (19273 Byte)     papa_baba_melegito_2.jpg (13761 Byte)

Papa melegíto szabásminta letöltés

Baba pulóver szabásminta letöltés

Baba nadrág szabásminta letöltés

Baba- és kisgyermekruhák

2. oldal (következo)
3. oldal

c