Energiatáblázat
(Az adatok nagy része dr.Tarján Róbert és dr. Lindner Károly „Tápanyagtáblázat” c.
könyvéből  /Medicina, 1981/ származik, kerekítéssel.)

1. oldal

Gabonafélék
Sütőipari termékek
Péksütemények
Cukrászati termékek
Édesipari termékek

2. oldal

Tej és tejtermékek
Szójatermékek
Tojás
Zsírok, olajok

3. oldal

Zöldségfélék
Száraz hüvelyesek
Gombák
Gyümölcsök
Gyümölcskészítmények
Diófélék, olajos magvak

4. oldal

Húsok
Belsőségek
Húskészítmények
Halak és halkészítmények

5. oldal

Mirelit készítmények
Konzervek
Savanyúságok
Ételízesítők
Leveskészítmények
Italok
Készételek (hagyományosan)