Noll Andrea Nandu: Vajúdástámogatás mindenkinek


első kiadás (2010)

második kiadás (2017)

Együtt készültök a szülésre? A nagy, ismeretlen esemény előtt ott feszül bennetek a kérdés: vajon mit tehetünk majd, hogy könnyebb legyen? Mit kérhetek szülő nőként, mi lehet igazán jó nekem? Mit tehetek mint társ, hogy igazán segítsem őt?  

Könyvünk képekkel gazdagon illusztrált lapjain a szerző közérthető egyszerűséggel, mégis átfogó alapossággal osztja meg az olvasóval a hatékony szüléskönnyítő módszereket, a gyógyszermentes fájdalomcsillapító technikákat, a segítő testhelyzeteket és még számtalan egyéb bábatrükköt, amelyek segítségével bárkiből magabiztos támogatója válhat a vajúdó anyának.

A Vajúdástámogatás mindenkinek azonban korántsem csupán technikai dolgokra korlátozódik: holisztikus szemléletéhez híven nem csak „teste”, hanem „lelke” is van. Sok fontos információt megtalálunk benne a szülés lelki blokkjainak elhárításáról, a megfelelő pillanatban kimondható és a holtponton átemelő, bátorító szavakról, a támogatás helyes időzítéséről, illetve a vajúdó anya testbeszédének, megnyilvánulásainak értő olvasásáról, amely sok esetben szükségtelenné tehet egyes beavatkozásokat.

NOLL ANDREA NANDU holisztikus bába ismereteinek és gyakorlati készségeinek nagy részét az Egyesült Államok mexikói határvidékén, egy kizárólag bábák által működtetett születésközpontban sajátította el, ahol a szülés körüli segítségnyújtás modern eszköztárát a hagyományos bábaság generációkon át bevált vajúdástámogató technikái is gazdagították, amelyek puszta kézzel és sok szeretettel olykor csodákra képesek. A szerző és hiánypótló kötetének célja, hogy a szülés körüli segítő jelenlét mikéntje újra az általános műveltség részévé váljon, erősítve a bizalmat a nők veleszületett életadó képességében és a természet bölcsességében.

Jaffa kiadó 2010, 2017.
Megrendelhető a kiadó honlapján: >>> MEGRENDELEM

E-mail a szerzőnek: nandu@nandu.hu

Vajúdástámogatás mindenkinek tréning

Kapcsolódó honlapok: holdudvar.babahaz.hu; www.nandu.hu

Gyakran feltett kérdésekre válaszolva:

  • 2017 decemberében megjelent a könyv második kiadása, néhány kisebb javítással, amelyek azonban nem teszik szükségessé, hogy az első kiadás tulajdonosai újravásárolják a könyvet.
  • E-book formátumú kiadása a könyvnek még nem létezik, bár a hosszú távú tervek közt szerepel ilyen kiadás is. Mindazonáltal ha jelenleg bárki elektronikusan vagy másolatban kapja meg vagy tölti le valahonnan a könyvet, ahhoz sem a szerző, sem a kiadó nem járult hozzá, tehát szerzői jogot sértő példányról van szó.
  • A könyvnek idegen nyelvű fordítása sem létezik (még).